Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


körv

åt korv med bröd
och en hamburgare
med bröd

jag ser ingen
framtid för mig
i denna världen

därför gjorde
jag det




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-06-10 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP