Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kvällning i rodnad

Blå
de toner
som kittlar oss

när

himmel i brand
sänks i
sjön

Lommens
ensliga sång
ristar vårt väsen

medan

syrenen
andas minnen
av en barndom










Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-10 12:36



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Wow.
Lommens
ensliga sång
ristar vårt väsen.

Dikten påminner om
'det nordiska ljuset'
i konsten.
2023-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP