Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kamera




musan stiger
som rök
från marken
träffad av
konstnärens
inre rymd
hon blir
fotograferad
i 360 grader
som om
hon var
i mitten
av en
osynlig kamera
med formen
av ett
colloseum




Fri vers (Fri form) av Knark VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-06-10 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP