Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vagga


Min kropp är en vagga
Den håller alla mina mysterier
vaggar dom stilla

Min kropp är en vagga
Den håller alla min hemligheter
vaggar dom varsamt

Dom sover inte
Dom vilar
Vaggandes av min kropp

Du lämnade mig med längtan efter mer
Du lämnade mig otillfredsställd




Fri vers (Fri form) av Julia Sixten
Läst 61 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-06-10 14:06



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Såsom lite av en
Vagabond
skrivelse?
;)
2023-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Julia Sixten