Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillfreds


Med ett enda andetag
En inandning
Fyller hon sina lungor
Med det kalla
Som omfamnar hennes kropp
Hon sluter ögonen
Låter lugnet komma
Fylla hennes själ
Allt är som det ska vara
Och hon ler
Medan vattnet
Släcker hennes liv




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-08-14 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP