Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon tror att hon vet


Hon tror
Att hon vet
Att livet gör ont
För det är allt hon sett

Hon tror
Att hon vet
Att kärleken är falsk
För det är allt hon upplevt

Hon tror
Att hon vet
Att lyckan är en lögn
För det är allt hon lärt sig

Hon tror
Att hon vet
Att hon hamnat fel
För det är allt hennes själ vill




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 470 gånger
Publicerad 2006-08-14 17:41



Bookmark and Share


  svartgul
Tvungen att skriva igen. Dina ord får mig i gungning. verkligen bra!
2006-10-10

  ***Wicke***
Känner väl igen.
But bara hon mot han.
2006-10-09

    ej medlem längre
Vacker.
2006-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP