Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan titel


En ständig ångest ekar i huvudet
Det bultar, det spränger

Allting fladdrar förbi

Ögonblick av förvirring
Stunder av smärta
Evigheter av lidande

En grotesk, förvriden grimas

Ingenting verkar längre realistiskt
Ingenting är längre som förr
Kommer aldrig att bli

Ingenting




Fri vers av marjasara
Läst 711 gånger
Publicerad 2006-08-14 17:51



Bookmark and Share


  figurett
Kände rysningens kalla kår av känslan, bra? Bra!
2006-09-04

    ej medlem längre
Tunga ångestord skrivna när ingen ljus syns till,
känns igen...
2006-08-14
  > Nästa text
< Föregående

marjasara
marjasara