Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatar vissa och älskar andra, men de flesta stunder är det varken eller


Det är inte som förr
när jag behövde påminna mig själv
att ta ett nytt stickande andetag

Ingen annan gör det längre heller
Fast jag ser att ni tittar konstigt ibland

Jag tror jag har kontroll
Men ibland är det som att fötterna försvinner




Övriga genrer av Sara Se
Läst 554 gånger
Publicerad 2006-08-14 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Se