Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det frysta hjärtat


Du perforerar
mina sinnen
med ditt vara

blandas med mitt
till en mix av dessförinnan
otänkta tankar
i en körbärsröd påse

genom hålen
sipprar en
värmekälla

ishavshjärtat droppar.







Fri vers av _Mian_
Läst 322 gånger
Publicerad 2004-11-03 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_