Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


intrigen inuti hjärtat

ont mot det lilla
klar mot de stora
vinn lilla hjärta,
jag håller på dig
klaffen snacka skit om den andra klaffen
sa venen till artären
jag är krossad sa hjärtat
aj sa vi
oj sa hon
plåster?




Fri vers av IQ
Läst 505 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-08-14 22:56



Bookmark and Share


  aol
gillas
2008-03-03

  Nattsuddan
mysig...?
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

IQ
IQ