Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hotas just nu av en man som är skadad/sjuk....han är anmäld men jag är rädd ändå....för i Sverige händer ingenting när sånt här händer...


Hot

Mot hot finns ingen bot
inte för den som hotar

det finns inget som lindrar
inget som mildrar

..att du skadar någon..

...skrämmer och förgör
söndrar och förstör...

..och det gör så ont...

...i själen mest..
att du gör så illa...
..för att all din oro stilla

...hur ska jag hjälpa dej..?




Fri vers av S. Johansson
Läst 515 gånger
Publicerad 2006-09-20 04:18



Bookmark and Share


    Tony Lundén
Skapar en rysning längs ryggraden... Blir arg när jag tänker på vilken situation vissa människor får leva i... Hoppas allt blir bättre
2006-09-24
  > Nästa text
< Föregående

S. Johansson