Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
länge sedan jag skrev. hittade den och såg någonting. skalade av den men ändrade inget. så här ser den ut nu


vågor är inte eviga och hjärtan slår inte längre än vad solen skiner

Jag är så sentimental
att saknaden av det vi hade
gör mer ont än det faktum
att det hela var en lögn.

- men trots allt en vacker lögn

.

Mitt innersta korn
kommer alltid ihåg dig
för det du inte var.

Önskar att jag kunde det med.











Fri vers av verkligen
Läst 421 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-15 22:43



Bookmark and Share


  livet
jag älskar titeln
och
Mitt innersta korn
kommer alltid ihåg dig
för det du inte var.

Önskar att jag kunde det med.

det är nästan som att det räcker med det
2006-09-24

  Bump
aaah! jag gillar den sista delen av titeln och den första delen av dikten :)
den bästa jag läst av dej.
2006-08-16

    Mortalis
Gillas mycket!

Det enda jag har att klaga på är ett litet stavfel,
"sentilmental" skall nog ändras till "sentimental".
2006-08-15
  > Nästa text
< Föregående

verkligen
verkligen