Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suddig






som vore jag tecknad i blyerts

har någon smetat ut konturerna

















Övriga genrer av TiVa
Läst 995 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-08-16 01:27



Bookmark and Share


  Blodros
Den här gillar jag!
Den är stark i känslan.
2009-07-30

  Quasimodo
Talande och igenkännande för som det kan kännas ibland !!!
2009-07-25

    ej medlem längre
Känns som jag..i ett liv..utan honom.
2006-08-17

  Dan
Livets väger går att beskriva på många sätt, men så här visuellt är inte det lättaste * imponerad*
2006-08-16

    Xena
känner igen känslan... finurligt beskrivet
2006-08-16
  > Nästa text
< Föregående

TiVa
TiVa