Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
 -Sverige på kortet och på kartellen, slutligen tas kronan ut med ett stort P.


Världsliga lekmän.

Byt ut mörka tankar med deras motsats,

Folk som vet, med riktiga namn, säger att nu har turismen öppnat upp i Rom och att alla vägar leder till Rom, men att gå kostar pengar, från den officiella skatten till de skyddande och svarta ligorna som lägger skyddsskatter på distrikten som i Sveriges gator men utan att lämna en bit papperssmuts på gatorna som luktar parfym.

Om någon tar en bild på dig kan du bötfälla honom på plats för att slå honom på kinden, om han inte raderar bilden på plats.

Där närmar sig ficktjuvar dig med annonser för olika produkter från stora företag till fyndpriser och ser så glada ut att du blir smittad och blir kär i betet hur noggrann du än är... och så leder tanken mig som på sanskritspråket, karma översätts som handling!

-Därför, varje ord, tanke och handling:  det är en resonans, i universum av vissa känslomässiga effekter och vad vår handling än är, har den en reaktion som bär dina tankar som om de hade gått vilse i ringningen av klockorna i katedralen i Rom.

Så skådespeleri betyder "action" (action) som vid filmning hans rätt att utveckla manuset, så det pratades mycket om pris och kvalitet och behovet av att utveckla konceptet eftersom varje film är ett koncept där folk lär sig på vuxennivå.

Det som politikerna kallar rösträtten är faktiskt den bemyndigade "talesman" Vilket på deras språk översätts till att ge ett löfte och sedan låtsas glömma att hålla löftet, som det passar honom samt kungliga församlingar och fördragsrepresentanter.

På borgmästarnivå i alla länder ligger betalningsnotan på miljoner euro, som jag skulle säga, det är så här vi lever i internationell feodalism på EU-nivå.Därför röstar jag inte för två mandat nu, inte som jag skulle vara en rebell, men jag uppmuntrar inte desinformation.

"Den antagna politiken kommer inte att ge dig balans och friska stunder i livet", men du låter dig förföras av Inblicken i omständigheterna.

En timme av att titta på nyheterna gör att du laddar ditt gift, speciellt när middagen klockan 19:30 orsakar alla dina krämpor, och här är ett bra exempel på begreppet "klimat"

Då  Frustrerade nötknäppare gråter och demonstrerar, på brasor som tänds för att röja jordbruksmark åt dem som köpt billig och karg mark, eller på välbetalda rituella brasor för trollkarlar, så att det vardagliga skulle ha tur i kärlek och stöld.

Detta är anledningen till ett "Grete phenomenen" kungarike av ekonomiskt utsvävande som omfattar alla ondska som förvärvats för framtida generationer på kunglig nivå, vilket gör det nödvändigt att diskutera vilken nytta de gör.

Incest, mordbrännare som dignitärer skyddas av polisen, nej, jag har sagt det förut, men vilken resonans har det om det kommer från medborgaren utan tänder, hungriga och jagade av alla uråldrade lagar. Att leva efter de mentala mönster vi är vana vid, om vi är vana vid att ha tankar på missnöje så anpassar de sig till vilken situation som helst, även om ser bra ut, du vänjer dig vid att vakna upp med ett leende på läpparna utan anledning,

Säger psykologen, om du har pengar, fyll volymen av patienter per decennium, eller så kalade gå i en mentor program, eftersom de med några få sessioner inte är lönsamma att vilseleda.

"Den enkla ansträngningen att göra gesten kommer att ringa och de gynnsamma omständigheterna kommer att försöka åtminstone en dag"

 

 

eh, historien med påverkan att diskutera verkar också falla isär

-Varför försöker media acklimatisera oss till grymheter?

– För att det lönar sig bra för de som behöver skydd att utöka kartellen, framför allt ledda av lyxoaser och laguner.

Jag är fortfarande förundrad över installationen på Sundsvals polisstation med en kort 8m matta  kartellremsa med ofäntlig namnen på de som beställt ett pitabröd men drogdammet tillsattes...
Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-08-28 11:42Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP