Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Älskling sätter du på kaffet, hockeyn börjar snart

 

Det gravt vanvårdade barnet måste naturligtvis straffas för att det i ursinnigt vredesmod säger sanningen. Dess så kallade föräldrar stänger ute det älskade barnet i trädgården en vecka utan vare sig mat eller vatten efter ett rejält kok stryk. Barnet var tvångsrekryterat till ett kriminellt nätverk och dealade droger efter att ha fått ett rejält kok stryk och hade börjat med heroin. I fyra långa veckor var de så kallade föräldrarna knäpp tysta så att den tolvåriga flickan höll på att bli psykotisk. Lillebror låg på BUP efter sju stycken självmordsförsök. Annars så var Sverige ett harmoniskt och lyckligt land, det var lönehelg så man gick på IKEA och shoppade. Det är skönt att konsumera, det riktigt sjunger i kropp och själ av eufori. Flickan hade fått nog av sina kristna vedervärdigt skenheliga föräldrar och tog ett par dunkar bensin och eldade upp den fina villan vilket fick det att riktigt sjunga i kropp och själ när hon stod och skrattade tillsammans med polisen och brandkåren.
Det ska vara härligt att leva. Modo förlorade mot Skellefteå i SHL-premiären. Ställningskrig i Ukraina. Köttbullemacka med Dallassallad och mjölk är gott. Hur det ska kunna bli en hel och frisk människa av flickan är ett mysterium. Livet går vidare och allt löser sig. Visst är det härligt med Kungens 50 år på tronen, visst är det underbart att vara en typisk normal svensk. Visst är det härligt att vara människa! Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!!
God, ödmjuk och glad ska människan vara, älskling sätter du på kaffet, hockeyn börjar snart. Vilket underbart väder det är!! Frun talar med en ond ande som bor inne i väggen. Den tolvåriga flickan blir sexuellt utnyttjad i fosterhemmet. Vintergatans diameter är 104 tusen ljusår. Sinead O'Connor är död. Jag går med myrsteg inåt i spiraler till kärleken som får mina ögon att se och förstå. Det susar i säven. Jag bygger lego och lyssnar på Mozart. Att krisa kan vara den enda vägen som leder hem.
Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-16 14:12Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP