Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommar romans

som fjärilens vingslag kan trollbinda ett litet barn
och som lammen är beroende av tackorna
kan dina ögon fastna på hennes ansikte
och hålla kvar dig i flera timmar

hennes ögon förtrollar dig och sänder dig till en annan värld
hennes hår faller lätt över hennes axlar
hon rör sig med ett så fulländat rörelsemönster
att du är säker på att du aldrig sett något liknande.

flaggan svajar i vinden
och molnen rör sig i skyn
men hon är kvar på din näthinna
och du drömmer om henne varje natt

en kyss från hennes röda läppar
en blick från hennes blåa ögon
en beröring av hennes hand mot din
och du försvinner in i en dröm

tappa inte kontrollen
det är då det kan bli farligt
glöm inte verkligheten
det är då du kan försvinna

du svarar i telefonen
och du hör hennes mjuka röst som en våg av värme
du blir helt till dig
och glömmer vad du håller på med

du skissar i huvudet hennes varje ansiktsdrag
men hur du än gör blir det aldrig lika perfekt som verkligheten
du blir arg över att du inte får vara med henne hela tiden
\"sånt är livet\" säger hon

fjärilens vingslag försvinner snart
för att återvända i maj
och lammen är sedan länge stora
men du har inte tröttnat på henne än.




Fri vers av Emilie E
Läst 455 gånger
Publicerad 2006-08-16 20:27



Bookmark and Share


  Nemona
Åh så vacker,
mest ordvalet och kombinationen av adjektiven (:
att du nämner fjärilar, rörelsemönster och timmar....woh
2006-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Emilie E