Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Ett massivt dominansspel av överhöghet.


Vi är i diplomatisk krig med Turkiet och allierade Ungern.

 

Krävs Svenska Military i operationerna för att lösa upp terrorism cellerna!

du kan lyssna på telefoner, spåra barn, utlänningar, men förstå att det inte är läget, Här är kommandooperationer från Turkiets sida på högre nivå.

- Ungerns premiärminister Viktor Orbán och Turkiets president Recep Tayyip Erdogan har de senaste månaderna varit oförskämt avvaktande till ett svenskt medlemskap,

Herrarna är spekulativa och levererar inte sin överenskommelse!


Erdogan när såg att Amerika fraktade alla sina F-16 på Rumänska teritoriet blev som en snok  och vill mera, görde en annant anspråk på vill ge honom intrede i EU parlametet.


Frankrike kräver att Ungern och Turkiet uppfyller löfte just nu och inga mer leka, kurragömma!

Naturligtvis skickade Amerika alla F-16 till Rumäniens territorium i närheten av Turkiet förra veckan, men de vet inte hur de ska gå vidare, eftersom de ser Erdogans girighet och planer på att expandera över Europa och Antarktis  som ensam herre  och förstöra Sverige inte bara nyligen utan långt innan det var planerad  (läs på historien från sultan till kung och "droppstenssvenskan" )

Låt oss inte säga hur han vill suga till den lille pojken Putin. Erdogan är en pervers jättar!


Erdogan äger och skyddar huvudhjälten, schackbonden som tillämpar nazism och terrorism på svensk territorium individen Majid, som fick turkiskt medborgarskap om han investerar och samarbetar över gränsen, alltså det ottomanska grindspelet för Sverige!!!(Den osmanska portsalladen)/den orientaliska salladen har sin egen historia...

Sverige kan inte ta bort den kurdiska räven från Turkiet eftersom det juridiskt pågår krigsförhandlingar mellan Turkiet och Sverige, som Ungern kommer att ansluta sig till om de går med på att lämna Transsylvanien som sitt arv.


Kort sagt, världen undrar, utan att skylla på någon, hur kommer det sig att Erdogan och Ungraren av romskt ursprung kan inneha så mycket orättfärdig makt i Nato med planer på att underkuva hela den befintliga Nato-organisationen?

Det finns så många barn och utlänningar, att ta av sig hatten för dem som inför svenska kungen, människor som förtjänar ett leende även om det i dessa situationer är ett av empati och smärtsam bitterhet, eftersom de alla är vi drabbade av en taktisk blind ockupation av Turkiet på det svenska territoriet som är fullt av politiska motsättningar, istället för att samarbeta med varandra, här handlar den här situationen vi befinner oss och inte om att skaffa politiska poäng, utan om att rädda Sverige från ogärningsmännens klor!

https://www.expressen.se/nyheter/s-satt-in-militaren-mot-gangen/

 
Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-09-28 13:47Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.expressen.se/nyheter/kriminolog-sverige-nu-varst-i-europa/

2023-09-28

  Jeflea Norma, Diana. VIP
if you don't have strength, you have to use your head.

https://www.msn.com/sv-se/nyheter/other/smart-katt-%C3%B6ppnar-d%C3%B6rren-p%C3%A5-ett-genialt-s%C3%A4tt/vi-AA1hnODn?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=0073bb4afc2442ecb243b53541f2f612&ei=12

2023-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP