Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gör en egen bedömning


Askan av mina steg

Oavsett vad som händer,
förblir du askan av mina steg.

Förpassad till intriger,
jag tiger
likgiltigt feg.

Våra kroppar tvinnas till vänskapsband
av förbjudna kyssar.

Jag kommer alltid att lyssna till dina steg.
För du har varit hos mig.
Och lämnat något
som aldrig kan utvecklas.

Som aldrig var tänkt att bli.
Men jag har tvinnat trådarna
och kastat bandet.

För länge sen.
Förr i tiden.
Innan jag fanns på riktigt.
Gav du mig ett ansikte och en dröm.

Du gav mig något att hoppas på.
Men jag sa att jag inte ville hoppas.
För allt går åt skogen ändå.

För länge sen var du en dröm och ett hopp-
nu ett spöke av människospott.







Fri vers av Fjärilspoet
Läst 505 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-16 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjärilspoet