Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande döda ögon


Jag mötte en blind man idag
Han frågade varför vi som ser väljer att se mellan fingrarna
allt får gå i grått, vi korsar fingrarna för att kunna sila bort
sånt som är för verkligt för att få en plats i vår verklighet
vi är för märkvärdiga för skavanker och annat plock

Han sa - att när jag som barn nöjde mig med att blunda när vi lekte kurragömma och trodde jag blev osynlig.
Så gör ni med allt det som verkligen är verkligt.
Jag som inte ser, jag går i grått, jag ser i grått men jag känner i verklighet.

Så levande ett par döda ögon kan vara.




Fri vers av Evelina
Läst 621 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-08-17 01:25



Bookmark and Share


  john ekström
så sjukt sann, vi är för märkvärdiga för skavanker och bryr oss för mkt, medan en blind tar det som det är och lever ut sin verklighet och är på nåt sätt mer ärlig mot livet själv..
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Evelina
Evelina

Mina favoriter
...om att droga...