Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
 Här är några steg du kan följa: 10 oktober är dagen då en av de mest sällsynta karmiska portalerna öppnas.


Det finns en ritual som heter"The Manifestation Ritual"10/10

 PORTAL 10:10 – Önskor kan gå i uppfyllelse, manifestationer är fulla av kraft under denna period! vi kommer att upptäcka att det är mycket lättare för oss att få tillgång till en högre nivå av medvetenhet eller att ha tillgång till universellt medvetande, att ansluta till den subtila och osynliga världen som vi inte alltid uppfattar, att ta emot vissa ljuskoder, att öppna våra hjärtan och sinnen eller helt enkelt höja vår vibration och på så sätt låta de vackraste sakerna komma in i våra liv.

Förberedelser: Innan du utför 10/10 manifestationsritualen, se till att du är helt förberedd på vad som komma skall. Det är viktigt att vara i linje med din livsväg.

Varför 10/10 är så lycklig för manifestation: Oktober är en spännande tid på året. Det är tillräckligt sent på året för att du ska planera dina nyårslöften och bestämma hur du ska organisera det kommande året. Men det finns fortfarande gott om tid att skapa magi med dina mål och ambitioner för innevarande år också! 10/10:s numerologi: Inom numerologi har siffran 1010 flera influenser som ger dig lycka, stark energi och kreativ potential.

Utföra manifestationsritual 10/10: Du kan utföra vilken ritual som helst när som helst, men det är alltid en bra idé att få en extra boost från universum med lite timing om du kan. Kom ihåg att dessa ritualer är personliga och kan anpassas efter dina egna övertygelser och behov. Tur! ??

Det är möjligt att för vissa av oss kommer 10:10-portalen att manifestera sig i form av transformationer eller förändringar som kommer att skaka om vårt sätt att tänka, tänja på våra gränser lite och få oss att ta ansvar för den plats/situation där vi hitta oss själva, vi får nu reda på - bra, dåligt eller i behov av förbättring. Gillar vi det vi ser i våra liv? Är vi tillfreds med de beslut vi fattade? Känner vi oss frånkopplade från vår varelse och inte längre befinner oss i något som omger oss?

Hjälp till att fixa!

  • Förbered dig mentalt och emotionellt för att öppna dig för universums vägledning och kraft. Skriv ner dina önskningar, mål och drömmar på ett papper eller i en dagbok. Var så specifik och detaljerad som möjligt. Försök att känna glädje och tacksamhet för det du vill manifestera.
  • Hitta en lugn och bekväm plats där du inte blir störd. Tänd ett ljus eller några rökelsepinnar för att skapa en helig atmosfär. Spela lugnande musik eller meditationsljud om du vill.
  • Andas djupt och slappna av i kroppen och sinnet. Fokusera på ditt hjärta och känn hur det slår i takt med universums puls. Visualisera ett vitt ljus som omger dig och skyddar dig från negativa energier.
  • Läs högt dina önskningar, mål och drömmar som du skrev ner tidigare. Känn hur de blir verkliga i din fantasi. Upprepa dem tre gånger med kraft och övertygelse. Säg sedan “Så är det” eller “Så må det bli” för att försegla din intention.
  • Tacka universum för att ha lyssnat på dig och för att ge dig allt du behöver för att manifestera dina önskningar. Lita på att allt kommer att ordna sig till det bästa för dig och alla inblandade. Släpp taget om resultatet och var öppen för tecken, synkroniciteter och möjligheter som kommer din väg.
  • Blås ut ljuset eller rökelsepinnarna och lägg undan ditt papper eller din dagbok. Känn dig glad, lugn och tillfreds med dig själv och ditt liv. Fortsätt att följa din intuition och ta inspirerade handlingar mot dina mål.

 
Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2023-10-08 13:27Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP