Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Den kurdiska räven är välbevarad hos den iranska tullpolisen, han tyckte att Turkiet och Iran är vänner och kan leta efter frestelser, det är inte bra att spekulera i vad han ska användas till, tipsade roboten mig. Sverige kommer att bli överraskad...


Erdogan uppmanar alla aktörer att stödja fred.

 -Sverige kommer att bli förvånad som Israel säger en israelisk säkerhetsomröstning, och förklarar hur bittert han ångrar att de var så upptagna av inrikesfrågor och inte märkte att förberedelser görs för en invasion av ett helt annat mottagande.

Cum le-a sc?pat celor mai puternici agen?i secre?i din lume atacul devastator din Israel | ANALIZ? GRAFIC? - Stirileprotv.ro

 

*Recep Tayyip Erdogan uppmaning i sista minuten om situationen i Israel: Vi gör allt för att minska spänningarna. Turkiets president Recep Tayyip  bad på söndagen Israel och den palestinska väpnade rörelsen Hamas att "stödja fred".

"Vi är redo att göra allt för att minska spänningarna. Vi uppmanar alla aktörer att stödja fred. Det tjänar ingen att attackera civila", tillade Erdogan.

Han sade också att Turkiet är fast beslutet att intensifiera diplomatiska ansträngningar för att uppnå fred i striderna mellan israeliska och palestinska styrkor. Den turkiske presidenten tillade att en lösning är att uppnå regional fred, enligt Reuters och Agerpres.

Enligt Erdogan, som höll ett tal i Istanbul i ämnet kriget i Israel, är den israelisk-palestinska konflikten i centrum för de flesta tvister och problem i Mellanöstern.

Recep Tayyip Erdogan konstaterade också bland annat att nu är det nödvändigt att upprätta en självständig palestinsk stat med huvudstaden Jerusalem.

Etiketter: Israel, Recep Erdogan,
Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-10-08 23:47Bookmark and Share


  Koloristen
Han ter sig vettig och resonabel nu, gamle Recep.
2023-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP