Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett stycke poesi om upprörda känslor som tränger på och ut


Den möjliga omöjliga

Den möjliga omöjliga.
(av Aniger Latsev)


Hon hade gått omkring i cirklar en hel vecka nu
Och funderat på hur hon skulle kunna göra det
Det verkade till en början någonting ganska enkelt
I alla fall om man jämför med hur de gjorde på tv

Att ta livet av en som plågat och slagit så många
Och som skulle fortsätta om han inte stoppades
Av någon som han ännu inte givit sig på
Av någon som han inte kände, inte visste vem hon var

Hon hade beslutat sig för att sticka något vasst i kroppen
Sedan vrida om nacken om hon orkade
För att till sist skära av kronjuvelerna i rena ilskan
Som för att markera den ofrivilliga kastreringen

Det sköna med att fantisera om det
Låta tankarna snurra omkring och tömma känslorna
Om och om igen låta känslorna spruta ut ur kroppen
Var ett av de mest härliga bad som själen fått

Hon försökte planera varje steg från början till slut
Varje liten detalj från att åka och se sig omkring
Försöka sig på att studera hans vanor och vägar
Hemmet och dess omgivningar, dess möjligheter

Samtidigt visste hon vad hämnd ville säga
Många personliga hämnare hade bara det målet
Sedan tog de sina liv när livsbetingelsen var slut
Men hon planerade att leva vidare

Det var det som var finessen
Hon hämnades inte för egen del, för egna oförätter
Hon ville bara få ett slut på allt våld som drabbade kvinnorna
Hon ville bara sätta stopp, som en käpp i ett roterande hjul

Hon intalade sig att hon skulle hämnas
Ta ifrån denna charmerande man hans möjligheter att fördärva
Hans möjligheter att smickra och lura dessa kvinnor
De som i nuläget gick omkring och funderade på självmord




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 475 gånger
Publicerad 2006-08-17 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP