Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Definiera mig genom mina skor


jag kände mig bitter
och beslöt mig för
att vandra den väg
som många andra gör
den med barnsång och glitter


jag hörde ett förskrivet tal
av omständigheternas försvarare

men jag trodde inte på det
han omyndigförklarade sig


jag pratade med den politiskt korrekta
som alltid sa den stereotypa bilden av

men jag trodde inte på den
hon hade redan dömt ut mig


jag träffade en vän som skulle gifta sig
med förstaögonkastskärleken

men jag trodde inte på den
hon definierade sig genom sin relation


jag mötte en präst som jag mig svar på allt
och mening åt mitt liv

men jag trodde inte på det
en själslig pantbanksorganisation


jag tröttnade på
att se genom glas
där ljuvt är pastellfärg
och hårt karamellkras
så kalla mig cynisk men jag slutade gå




Fri vers av barr
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-08-18 12:56



Bookmark and Share


    Roger Magnusson
Och vad hände sen?
2006-10-18
  > Nästa text
< Föregående

barr