Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OBS LÄS DIKTEN FÖRST! Jag vill/ville sååå gärna in i lumnpen mönstrade idag. men fick gå efter att jag snackat med psykolog.! Ska överklaga! för de händelsera gjorde mig starkare, inte tvärtom. Denna psykolg vbar nedlåtande och kränkande!


Psykolog Kärring!


Du sitter där som en slug orm som bara väntar på ditt byte
ATTACK
Säger du och hånler

Så vad var det traumatiska du varit med om nu lilla vännen?
Jag berättar, men visar mig inte svag.

Min dröm kraschades
När jag hade öppnat mig
Och du bryr din inte om vilket.

Du är ju redan psykolog!




Fri vers av BaraEnFlicka
Läst 561 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-08-18 13:56



Bookmark and Share


  Propella
Ilskan bubblar mellan raderna. Snyggt!!!
2006-08-21

  Håkan Tendell
Det är bra! Kämpa på!
Gjorde själv två år i pansartrupperna och stormtrivdes.
Krigsmakten behöver engagerade krafter som du.
2006-08-18

    jaaaaaaagggg
Jag förstår vad du menar..
hon sitter bara där och nickar åt en
2006-08-18
  > Nästa text
< Föregående

BaraEnFlicka
BaraEnFlicka