Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så jävla nöjd

Man har bara den här världen
så det är fan bäst
att man tar den på allvar
vi lever här och nu
och skiter i vad som händer när man dör
jag är så jävla nöjd
med att vara exakt prick nu
för jag är så jävla nöjd
med att bara finnas till
tiden står still
eller egentligen så finns den inte
den är en socialkonstruktion
konvention
ingenting att bry sig om
bara vanligt snack
snickesnacke
tack och godnatt.




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-08-18 15:27



Bookmark and Share


  Kakaan
Du har nog rätt, kanske lite svårt för andra att fatta det bara...
Fin text
fint skrivet
2006-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin