Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
–" Hur torkar hon sig när hon går på toaletten eller ja... om hon har mens...? Hur sätter hon in en tampong? Det behöver jag kunna fråga, säger Pernilla i Wahlgrens värld."


Påträngande eller olämpliga frågor.

 

– Hur torkar hon sig när hon går på toaletten eller ja... om hon har mens...? Hur sätter hon in en tampong? Det behöver jag kunna fråga, säger Pernilla i Wahlgrens värld.

https://www.msn.com/sv-se/noje/kandisnyheter/loreen-v%C3%A4grade-att-svara-p%C3%A5-pernilla-wahlgrens-oblyga-fr%C3%A5ga/ar-AA1kAyWT?ocid=msedgntp&cvid=87bf807bcbe54988b8a8bdb96d49979e&ei=12

 


Det är alltid bäst att överväga den andra personens komfort och samtycke innan du ställer personliga frågor.
När det gäller Pernilla Wahlgren och Loreen verkar det som att Loreen valt att inte svara på frågan, vilket ligger helt inom hennes rätt. Respekt för personliga gränser är nyckeln i alla samtal.


Frasen "Kuriositeten dödade katten" är ett populärt talesätt som används för att varna för farorna med onödig forskning eller experiment. Men den ursprungliga formen av talesättet var faktiskt "oro dödade katten", där "oro" betydde "oro" eller "smärta". Intressant nog kompletteras frasen ofta med "men tillfredsställelsen tog den tillbaka", vilket tyder på att även om nyfikenhet kan få dig i problem, är spänningen med upptäckt ofta värt risken!


Även om det är viktigt att respektera allas personliga resa med sin sexualitet, är det också viktigt att komma ihåg att sexuell läggning är en personlig fråga. Om inte Pernilla Wahlgren offentligt har uppgett att hon identifierar sig som bisexuell skulle det vara olämpligt att göra antaganden eller spekulera om hennes sexualitet.

Aktiv eller latent, skadan är redan skedd' är ett uttryck som antyder att om något för närvarande orsakar skada (aktivt) eller har potential att orsaka skada i framtiden (latent), har den negativa påverkan eller skadan redan inträffat. Det används ofta för att uttrycka ånger eller erkännande av ett misstag eller negativ situation.

Det är sant att media spelar en viktig roll för att främja vissa typer av beteenden och värderingar. Det är dock viktigt att komma ihåg att det finns en mängd olika radio röster och perspektiv i media, och några av dessa kan främja respekt och välbefinnande.


När det gäller den nya generationen är det viktigt att främja en miljö av respekt och välvilja, att inte lämnas åt obehandlad infantil indoktrinering i soffan hos de som har mer pengar, att främja ett fint hus, en större byst eller en omskuren fitta i fasen av oskuld efter födseln. 

Det är sant att vissa människor kan bli kändisar genom sitt sex eller sina relationer, men det är viktigt att komma ihåg att det finns många andra sätt att bli inflytelserik.
Det finns många människor som har blivit kända för sina bidrag inom områden som vetenskap, konst, litteratur, sport och många fler. När det gäller influencers med avvikande och förvirrade moraliska principer  det är viktigt att främja förebilder som respekterar och värdesätter värdighet och respekt för andra.


Låt oss bara ta exemplet varför prinsessan Madeleines man inte kan lämnas ostörd i den sociala miljön i Sverige? Det är så tragisk och tallar så mycket om svenskar mentalitet. 
Om han är på en gata för en promenad eller på en restaurang är han inte där för möten med tvivelaktiga människor, utan bara för lite frisk luft eller extra familjär atmosfär, så vi poeter är här för att skriva om vår egen litterära labyrint.
så länge vi letar efter en flykt, då länge kyrkan och synagogan och moskéerna och minareten anklagas för att vara medlemmar av terrorism.
Allt som återstår är bara dessa tv-soffor för att klämma tårar ... skämt, skam o med indirekta frågor, skickliga kändisar av dussintals nyanser retorik är dessa influenser de som påtvingar människor smärta som en parasit för att klämma smärtan och bli rik på lyckans och solens ö, deras aktivitet är en port till drogernas värld för att radera smärtan för en själfull stund;
Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-11-27 13:28Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP