Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Fredens vita band!


Sverige och svenskar återförenas med USA.

Rysslands löfte till Sverige: Efter att USA:s försvarsminister Lloyd Austin varnade för att Putin inte kommer att sluta om han vinner i Ukraina, svarar Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov med ett löfte till Sverige, Finland och andra europeiska länder. Lavrov försäkrar att Ryssland inte har några aggressiva eller expansionistiska planer i Europa och därmed inte planerar att attackera ytterligare länder.

-Nej, Putin vill inte återställa ett fallen imperium varje land har övergett sina säkerhetsvrak till Nato på org nivå, men som ordspråket säger:
"att en vän i nöd känner varandra"
-Nu är det stopp att klippas i förnedring Sverige!
- Du förstår, Sverige har tillåtit och bjudit in Amerika att ha absolut kontrol: territoriellt, militärt, social en protektorat över oss och nästa vecka kommer pappren att undertecknas.
Erdogan, Orban, Putin, Zelenski är raderade namn ur vår svenska historia, vi kommer att prata med dem i tredje person som bekantar, mindre vänner i nöd.
Amerika kommer nu att skydda Sverige under återförening på diplomatisk väg och släkt band från hunger tider 200 år sedan.
Falu röd stuga väntar på dem!
Putin vill inte regera nästa år och stå vid rodret i Ryssland, för han förstod att det är en manipulerad marionet. https://sv.wikipedia.org/wiki/Protektorat
 
 
Protektorat – Wikipedia
SV.WIKIPEDIA.ORG
Protektorat – Wikipedia

 
Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-11-27 23:22Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP