Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Urförbannad

Häromdagen på pendeltåget blev jag varse att en ung kille sprayade sina initialer på väggarna i vagnen. Ingen reagerade jag tände till och gick fram till honom och röt, sluta med det där. Han blev aggressiv och började gorma. Jag gick tillbaka och satte mig på sätet. Han fortsatte gorma och hotade mig, hans kompisar försökte dämpa honom och få honom bort därifrån. Några andra i vagnen började faktiskt reagera.
På vägen bort ryckte han till sig min rygga men jag lyckades rycka tillbaka den och de försvann framåt i vagnen.
Det visade sig att de skulle av vid samma hållplats som mig och min fru. Vi hörde honom skräna längre fram men höll oss långt ifrån.
Övriga genrer (Drama/Dialog) av Kungskobran VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-11-30 10:36Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en tonåring som inte ville höra att det han gjorde var fel.
2023-12-01

  Anya VIP
Bra att någon törs säga ifrån. Heja dig!!!
2023-12-01

  rostspik VIP
Omogna människor som inte kan ta en tillrättavisning.
2023-11-30

  Blomma-Stjärna VIP
man blir ju förbannad av att höra hur killen betedde sig mot dig - skönt att gänget kunde hålla tillbaka honom lite i alla fall - också kommentaren av Lena Söderkvist ger lite tröst i eländet; förhoppningsvis håller killen bättre styr på sig själv om ett år eller två!
2023-11-30

    Lena Söderkvist VIP
Känns som ett blogginlägg. Råkade ut för en liknande sak en gång. Sade ifrån mot en ung tjej som spottade på golvet inne på T-centralen. Hon började gapa och skrika och sprang efter mig. Men det stannade med det.
Ungdomar har svårt att bemästra sina känslor, det är hormonerna som sprutar ut. De har inte en vuxens omdöme och vägrar att inse själva att någon annan kan ha rätt och de själva fel. Men de växer upp och blir mer lika oss småningom. det kan du trösta dig med,
2023-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP