Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

I Dubai är Planeten där tanken är att de tvättar pengar.

Jag vann en landrover, 300 tusen dollar och en professionell mobilkamera i Dubai-lotteriet för en månad sedan. Jag accepterade inte, jag kör inte bil, jag har en mobiltelefon och jag pratar inte med främlingar, jag har svensk pension och jag klarar hushållsarbete på traditionell nivå parallellt med att skriva och läsa, en utmärkt kombination.

 

Tanken är att de tvättar pengar. I Dubai är det ingen som frågar dig var du fick pengarna till lägenheten... Sedan säljer de det även om de får mindre pengar för det och kommer tillbaka med pengarna... Och han hävdar att han hade en lägenhet i Dubai och sålde den.

Diamanter som är pressade kol ....lol-

Jag ser att jag kan leva utan skrot... ja, utan mat, nej

Läge, läge, läge!

Detta ger framgång i fastigheter var som helst.

Varje långsiktig investering har överraskningar Dubai erbjuder mycket mer säkerhet, stabilitet och dynamik jämfört med alla länder i världen.

Visserligen skriker de mot väst att det vill placera dem i 15-minutersstäder, men utan att veta att grunden är ett kinesiskt projekt som också har godkänts av Ryssland och projektet klarade statsdumans godkännanden med glans, inklusive sociala poäng i realtid.

Och de är också anti-vaccin, eftersom de vet vad som hände med de ryska medborgarna som inte ville vaccinera sig med Sputnik (bilar och böter).

Du har rätt, dessa är...Anti-reklam.

De gav honom inte den begärda provisionen.

Ett nytt sätt att tjäna pengar dyker upp, se upp!

Ge mig ett uppdrag att inte prata illa om dig?? ANTI-ANNONSERING. Dubai kommer snart att förstöras av vatten, 2022 var det bara en liten varning men många har ingen aning om det och förundras över en helt konstgjord stad!!!

COP28-bas förnekar fakta om fossila bränslen (msn.com)
Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-12-03 15:02Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP