Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Illegal IPTV är pyramidspel med 600 000 kriminella svenskar.

Illegal IPTV: Enligt artikeln drar illegal IPTV in stora summor pengar till kriminella nätverk. Det är uppbyggt som ett pyramidspel där de kriminella nätverken sitter i toppen och ett nät av återförsäljare finns i botten. Alla tjänar stora pengar på illegal tv.
Polis och Skatteverket: Polisen och Skatteverket jagar de inblandade i denna olagliga verksamhet.
Reaktioner: Artikeln nämner att det finns de som sitter på solkusten och drygar ut sin pension med hjälp av dessa olagliga inkomster.
Det är upplagt som pyramidspel – i toppen sitter de kriminella nätverken och i botten finns ett nät av återförsäljare. De har en sak gemensamt: De tjänar stora pengar på illegal tv. ”Det handlar alltså om gigantiska belopp”, säger Marcus Pettersson på Skatteverket.

600 000 svenskar pekas ut
Jagas av polisen och Skatteverket
”Sitter på solkusten och drygar ut pensionen”

IPTV står för Internet Protocol Television och är det senaste och bästa sättet att se live-TV. Till skillnad från traditionella metoder för att titta på live-TV kräver IPTV inte en kabelbox eller satellitdisk för sändningar. Istället installeras IPTV som en applikation på vilken enhet som helst, inklusive streaming-enheter, telefoner, surfplattor, datorer och mer. Detta innebär att du inte är låst till en plats och kan se live-TV oavsett din plats.

IPTV-tjänster kan klassificeras i live-TV och live-media, med eller utan relaterad interaktivitet; tidsförskjutning av media, till exempel catch-up TV (spelar upp en TV-show som sändes för timmar eller dagar sedan), start-over TV (spelar upp den nuvarande TV-showen från början); och video on demand (VOD) som innebär att bläddra och visa objekt i en mediekatalog.

Observera att även om IPTV använder internetprotokollet är det inte begränsat till TV som strömmas från internet. IPTV är allmänt implementerat i abonnentbaserade telekommunikationsnätverk med höghastighetsåtkomstkanaler till slutanvändarens lokaler via set-top-boxar eller annan kundutrustning. IPTV används också för medieleverans runt företags- och privata nätverk.
Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2023-12-04 01:07Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP