Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stor bajskorv i min mun

Ungefär så känns mitt minne av dig

Jag kan inte fatta hur du kunde göra vissa saker
Kan inte begripa hur allting går ihop
För i min värld passar inga bitar

Du är ett pussel som aldrig kan bli löst







Fri vers av TigerCia
Läst 465 gånger
Publicerad 2006-08-19 11:17



Bookmark and Share


  anno72
Kanoners miljoner!! Been there!!
2006-08-19

  TiVa
Rubriken och den första raden är bara SÅ klockrena!

En femma på den, lätt!
2006-08-19
  > Nästa text
< Föregående

TigerCia