Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Enligt Sun Online Travel har flygvärdinnor till och med ett hemligt språk de använder när de reser.


"Cola eller stroke" „Coke or stroke”

 

 

 "Coke or stroke”är ett uttryck som ofta används av flygvärdinnor och översätts till "cola eller stroke".

Det kan vara en passagerare som vill ha en drink, eller det kan till och med vara en medicinsk nödsituation.

"Folk frågar oss om saker som större kuddar och till och med tillgång till flygplatslounger - alla dessa saker är ditt ansvar. Flygplanskuddar är små och fyrkantiga - med en ansträngning kan vi förse dig med en andra kudde. Det är upp till dig att dokumentera dig själv och hitta en lösning. Att klaga till oss kommer inte att ta dig någonstans, särskilt om det handlar om något som inte är vårt och inte är vårt ansvar. Om du vill ha lyxen med tillgång till flygplatsloungen måste du betala för det. Så snälla, när du sätter dig på planet, tänk efter innan du trycker på knappen och fråga dig själv om din begäran är rimlig. Det gör våra liv mycket enklare”, säger en flygvärdinna.

Lyx influenser är inkör purten till kriminalitet redan i barnen ålder.

Influencers har en stor inverkan på sina följares köpbeteende, särskilt bland tonåringar som reser på så kallde "natt liv"i  diverse städer i världen i en oanstendigt klädsel där markandsöra sig genital redan från flygplan, där natt livet väntar längs gator, måga rumänska unga kvinnor är refuserade att kliva i flygplan i en sådan olämplig klädsel och för att inte betala för lyx provocativ klär sig till pigor.

Tulen förbäreder sig att dra in miljarder i dubel pris tax på lyx tillbehör nästa år av resenärerna.
Men det är viktigt att komma ihåg att influencers ofta får betalt för att marknadsföra produkter, och de kanske inte alltid tar hänsyn till sina följares ekonomiska situation.

Enligt en artikel från ABC News, finns det oro över att sociala medier “skinfluencers” driver tonåringars efterfrågan på dyra hudvårdsprodukter. Föräldrar och experter varnar för att strävan efter den typ av perfektion som ses online kan ha långvariga konsekvenser.

Det är viktigt att tonåringar och deras föräldrar är medvetna om dessa frågor. Det är också viktigt att komma ihåg att det finns många kostnadseffektiva och lämpliga produkter tillgängliga på stormarknader och apotek.

Om du eller någon du känner känner press att spendera mycket pengar på skönhetsprodukter på grund av influencer-marknadsföring, kan det vara bra att prata med en betrodd vuxen eller en finansiell rådgivare. Det är också viktigt att komma ihåg att det är okej att säga nej till dyra produkter och att skönhet inte definieras av de produkter du använder.
Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-12-30 16:01Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP