Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I en notis läser jag att deltagarna i Bingo-spel blivit synnerligen upprörda för att spelet blivit avbrutet så lång tid därför att en spelare avlidit.


Bingo

I Bingo-lokalen, när spelet
mot spänningens höjdpunkt just drog,
inträffade oväntat felet
att en gammal spelare dog.

Det blev upprört kring Bingo-brädan,
för spelet gick plötsligt i stå.
Är det skick och fason att gå hädan
precis när Rövarn ska gå?

Nu undrar vi nog allihopa
- är det sant vad från trakten vi hör?
Det sägs att man \'Bingo\' skall ropa
var gång när en människa dör.




Fri vers av Nicke Sjödin
Läst 1175 gånger
Publicerad 2006-08-19 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Sjödin