Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det krävs styrka av en att våga sticka ut. Ge mig kritik på denna!


Att våga

Av ett ögonblick detta skrives
Av ett ord detta löpte ut
Om blickar som bara Rives
Om en gnista som Aldrig ska ta slut

Det värsta som finns är vanlig
Normal och syns ej
Det började med en toning
och fortsätter med en röd-gnistrande tjej

Sen klippte jag sönder kjolar
som alla har,o hippie stämpeln vinna
Jag är den ända med håret fullt av solar
Vid symaskinen är jag ensam gudinna

Sedan blev jag gräsätare
spunget ur en vetskap om våld
Jag har en medfödd skitsnacks-mätare
\"Dont care\"I`ve been told

Det gäller att vara stark
Om man vill ha ensamrätt på sig själv
Det gäller att vara stark
O inte tro att man är futtig ,nej

\"I wish I was a punkrocker with flowers in my haaiir\"




Övriga genrer av Sofia i hatstaden
Läst 504 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-19 17:54



Bookmark and Share


  R4ikirI
Helt underbart skrivet. verkligen. jag är dålig på konstruktiv kritik, men även om så är fallet kan jag inte se några "fel" i denna mer än vad som sagts innan mig :) din text är lika stark som du är som person och du pratar rakt in i min själ. Well done chick!
2006-08-20

  Daniel_78 VIP
ögon blick/ögonblick

Det värsta som finns är vanlig
Normal och syns ej
Det började med en toning

vanlig och toning tycker inte jag rimmar något vidare,

dock gör resten av texten det mycket bra
och jag tycker också du får fram ett klart budskap

jag gillar själv när man hittar på lite nya ord
så som du gör, så som skitsnacks-mätare

bra!
2006-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Sofia i hatstaden
Sofia i hatstaden