Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
brukar betrakta mina vänners relationer


ser på dem

han tar plats
hon ger plats

han tar för sig
hon tar sig för
den givande

han tar emot
hon går emot
branten

hans liv faller på plats
hon faller

han ser om sitt hus
hon ser sig om
efter ett annat

han står förundrad
hon ser under
ytan av sitt martyskap

han minns allt hon gav
hon minns att hon tog
på sig rollen

vad gick fel
han tömde ju diskmaskinen

hon tömde
sin själ




Fri vers av manipoesi
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-08-19 19:25



Bookmark and Share


  Jer
Vet inte varför jag skrattar;
känner man igen sig, kanske?
2006-08-21
  > Nästa text
< Föregående

manipoesi