Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


DEN MODELLERADE SKRÄPKULTUREN

Se en tankeprocess, vilken liknar ett omoget barns, i en tro på "auktoriteter" vilka uppenbart ljuger: "Det står i en bok. Dom säger det och det på TV? Varför skulle dom ljuga? Jag förstår inte..."

Därefter bestäms vad som är rätt och gott genom att fråga någon äldre i omgivningen, som givetvis redan modellerats i fiendens lögner i arv, om vad de ska tycka och gilla i resten av sina förstörda liv. Fiendens vridna ord och likheterna med den kommersiella och även i den icke-kommersiella "populärkulturen" är övertydlig; den håller ett grepp över mottagaren i en infantilisering. Det är lätt att nedbryta vad som aldrig fått växa i frihet och resultaten vi kan se i stora delar av vår värld är psykiskt nedbrutna vilka tvingats till olika former av beteendestörningar, hjärtskärande verklighetsflykt, sexuell depravation, alkohol, droger och kriminalitet.

Den "rebelliska friska anda" som påtalas här är styrd av fienden genom att sälja skräp genom sina kontrollerade kanaler i en planlagd samverkan. Inget blir stort och populärt om det inte tvingas på genom upprepningar och manipulationer. Det är inte bara "mainstream" och de flesta av "subkulturerna" som är generande tandlösa och formar det stinkande träsket: De kontrollerade delarna av regeringarna driver sina "operationer" genom att använda "artisterna" och modellera dessa till att kvarhålla smutsen och forma de svaga. Orsaken är just den att vi inte ska stanna till och kunna tänka och därmed göra uppror. Visst, att något så löjligt som rock och dansmusik har förödande konsekvenser för samhället är välkänt redan: Denna mordkultur har satt klorna i barn och ungdomar länge, så länge att våra åldringar är mentalt kvar i barndomen och saknar all ära och vishet de borde ägt.

Det finns tusentals korkade ideologier, men det mest spridda från fienden kommer att ges mest "tro" och offren dör förnedrade för ingenting. Att kunna sälja bedrägeriet till aningslösa har historiskt skett med hotelser övergående i gränslöst våld; manipulationerna leds av att köpa själarna med pengar och löften om sexuella gratifikationer eller andra njutningar. Sälj dig aldrig. Gudarna kan lova dig miljarder gånger mer.

"Vi vet ju inget annat! Vad ska man göra istället då som är bättre?"

De svaga vill bli matade med sked. De önskar att vi ska peka ut en annan form av indoktrinering i ersättning... Hindrade liv är dödade liv. Ordvapen, små som stora, ska renas i den Nya Tiden och en verklig självvald frihet ska leda och leva.
Prosa (Kortnovell) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2024-01-15 20:10Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP