Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte/finnas

Ibland
är det som inte finns
det enda
som existerar




Fri vers av Linda Jonsson
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-08-19 22:42



Bookmark and Share


  Bill Larsson VIP
möjligen är titeln det enda som drar ner helhetsintrycket lite - men jag har inget bättre förslag för stunden, så ska hålla tyst:)
2006-08-20

  Bill Larsson VIP
Så knivskarp och ändå till synes barnsligt enkel. Det är det som är det svåra!

Bravo!
2006-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Linda Jonsson
Linda Jonsson