Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nollställd

Gör pappersbollar av mina kärleksord,
spela luftgitarr med mitt hjärta
och skratta åt mina sånger.

Kasta allting åt måsarna
som blir över när du lämnat mig.

Smula sönder mig i bitar
och släng avfallet långt in i skogen
-åt rävarna.-

Bara du inte är alldeles nollställd
över min existens.

Får du förstöra mig hur mycket du vill.




Fri vers av Fjärilspoet
Läst 557 gånger
Publicerad 2006-08-20 00:06



Bookmark and Share


  Joakim P Udd
Mm, jag tänker ofta: jag gör vadsomhelst, du kan få vad du vill, bara jag får vara med... Det enda som är värre än att bli utdömd är att inte vara påtänkt alls eller?
2006-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Fjärilspoet