Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du mitt mörker

i vild galopp
efter vägen
mot skogens mörkaste vrå
för att aldrig stanna mer
hur ska du kunna förstå?
du,
som inget av min smärta ser?!



jag rusar i blindo
framåt
utan att blicka mot gårdagens misär
det är där
och bara där
i mörka skuggor
ditt elaka hjärta bultar
det är där
du är




Fri vers av Gabrielle
Läst 425 gånger
Publicerad 2006-08-20 09:47



Bookmark and Share


  Regular
En känsla som biter sig fast
2006-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle