Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Det finns nu många metoder för att banta - ÄH är tveklöst bäst!


Ny revolutionerande bantning - ÄH

KAPITEL 1
På TV och i alla media talas det om bantning. Att det samtidigt finns människor som inte kan äta sig mätta - det är tragiskt. Att det då finns de som vill göra en viktnedgång är ju märkligt. Men inte förvånande. Olika falla ödets lotter. Vi i Sverige räknas säkert till de som slipper svälta. Med några få undantag. I detta kåseri riktar jag mig enbart till de som lever i överskott när det gäller mat. De som har alla förutsättningar att välja vilken bantningsmetod som helst, inklusive ÄH.

KAPITEL 2
På Internet hittade jag denna rubrik:”De 10 bästa viktminskningsprogrammen, enligt vetenskapen”. Läs mer själv om respektive metod och dra dina egna slutsatser.

1. Ketogen kost
2. LCHF
3. Periodisk fasta
4. Medelhavskost
5. Paleokost (Stenålderskost)
6. Vegansk kost
7. Vegetarisk kost
8. DASH-kost
9. WW Viktväktarna
10. Zone-kost

Dessa ska då jämföras med den metod som min husläkare kallar för ÄH-metoden.
Personligen gillar jag ÄH-metoden eftersom den - enligt mig - borde vara mest framgångsrik.

KAPITEL 3
Nu ska jag presentera ÄH-metoden. Först något om fördelarna: Du kan välja vilken mat som helst som Du älskar, vilken fisk eller vilken kötträtt som helst, vilka grönsaker och frukt som helst etc. Samma sak med dryck (bli nu INTE alkoholist!).
Visst är det en fördel att Du äter/dricker den mat Du älskar!

Tanken med alla slag av bantningsmetoder är ju att INTE äta överdrivet mycket mat. Och just detta - ätandet - är grunden i ÄH-metoden. För ÄH betyder just detta = ”ÄT HÄLFTEN”.
Så nu vet Du. Att äta hälften av vad Du nu äter borde ge resultat. Eller hur? Storleken på matintaget är ju oftast det som har skapat en viss övervikt. Hos mig och antagligen hos Dig. Lycka till nu…
Övriga genrer (Kåseri) av Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-02-01 13:05Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Johan Alexander Malmsten
Bengt Johan Alexander Malmsten VIP