Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tears

Sorg är den tyngsta period vi helst vill glömma,

Men det kommer alltid finnas bland oss, det kan inte ens gud fördömma,

Att förlora nära och kära är det sorgligaste som kan ske,

Men stå still en minut, tänk på alla fina minnen och bara be,

För även om kroppen har sjunkit ner i underjorden,

Så svävar fortfarande själen omkring här på jorden.




Fri vers av miyage
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-08-20 13:45



Bookmark and Share


  Freya
vackert!
sådär tänker jag med, eller att själen föds vidare.. man mår mycket bättre då..
och det är klart att sorg alltid kommer finnar, för om man alltid skulle vara glad, då skulle ju det inte vara speciellt..

/Freya
2006-08-20
  > Nästa text
< Föregående

miyage
miyage