Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

numrerad


jag ville vara

han

som stulit
tiden

ur fläckarna

din rygg

inte kopian

av
urverket som

kysst
dig

blind




Fri vers av Gus
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-08-20 15:22



Bookmark and Share


    Vinterblomma
Det här är riktigt vackert.


Tappar andan.


Känslorna slits i bröstet, jag känner varje stavelse.


Perfektion.
2006-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Gus