Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag föddes aldrig vacker


här är orden
du

levt

kanske
kyssta ur en kväll
när
bara månen
fanns

irrande och förtvivlat
leker
de sandkorn

i mitt öga




Fri vers av Gus
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-08-20 16:18



Bookmark and Share


    mellanmål
Kan inte säga om du föddes vacker eller ej, men det du har skapat är just vackert!
2006-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Gus