Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Kungen med den tjocka näbben.

När jag frågade tiden, vad ska jag göra?

Han svarade mig: Låt mig passera.EKONOMI: Stor oro – “Sverige kan bli som Rumänien” | Marcus Oscarsson

- Ursäkta att jag slösar bort din tid med billiga människor.

-God morgon!

Jag säger dig, jag kommer att vara mer försiktig med hur jag vårdar dig, jag kommer inte att förlora dig förgäves.

Jag kommer att vara mer uppmärksam på blomningen av potatisen som jag planterade, i sju krukor igår, stå vakt över körsbärsträdet som sväller sina knoppar mot blomman, och det är vår för fullt och himlen ler blå ljus som en blomma, förgetmigei ,don' t glöm mig, jag lovar dig att jag kommer att vårda dig till ditt verkliga värde, jag strimlade inte för att betala dig, för vår svenska krona har inget värde längre, vi kommer att gå över till euron och samhället utan strimlor,

Rumänien och Bulgarien är offer av samma kris, hyckleri och cynism att ha dem allt alla. och se nu hur stoftet av allt är utvalt.

Nu går Kungen till euron genom den mexikanska mekanismen Ja, du hörde rätt, precis som Rumänien och Bulgarien vår svenske kung åker till Mexiko på semester, kommer han att betala kontant, och ändå var svenska kronan tvungen att gå igenom den mexikanska mekanismen luktar breda löv, kardborre rot är det svenska samhället splittrat och lyder den nya nomenklaturen utan förlåtelse.

Husförsäkringar brutna av billiga flickor, eller entréer bombade av så kallade rävar, eller sällskapskvinnor utsparkade från kungliga hem, allt detta gjorde att vanära föll på gemene man.

https://www.facebook.com/100025920677725/videos/1131298344405951

 

 
Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2024-02-17 10:23Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP