Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


mörkret bredde ut sig utanför…


Fredagen som bara fortsatte

KAPITEL 1
Det är fredag och TV:n är påsatt. Det är ju så fredagar brukar bli. Med chips och öl och en TV som har massor att berätta. Bredvid mig hade jag en bok som krävde min fulla uppmärksamhet, ”The Secret” av Lee Child. Ett 2-veckors lån från Stadsbiblioteket. Detta var kvällens underhållning. Titta och se eller läsa och förstå. Boken var ju på utländska så det där med att förstå gick skapligt. Det mesta. Sammanhanget fick jag ihop. Gott så. Och två långfilmer. Nu återstår sängen och sömnen. En lördag är ju inte fy skam. Men mysfredag är ju alltid speciell.

KAPITEL 2
Mitt emellan dessa två underhållande media, TV:n och boken, befinner sig min mobil. Och just nu spelar jag med i en turnering i wordfeud. Här finns 10 divisioner och jag har nått den 5:e och är riktigt stolt. För motståndarna är smarta och har rikt ordförråd. Så när TV:n pratar reklam och boken ”kört fast” så vänder jag mig till min mobil och skapar ord och poäng. Slutresultatet tycks bli att jag förblir i division 5 ytterligare en omgång.
Men oavsett detta så tycks sängen bli nästa underhållning. Och det är ”drömmarnas värld”.

KAPITEL 3
Hur gör Du för att sova gott? Jag brukar se till att jag inte är hungrig. Att somna hungrig är nästan en omöjlighet. Så först blir det den obligatoriska ”nattmackan” sen är det dags att anropa herr John Blund. Han brukar alltid ha med sig sitt sömn-
pulver. Så att alla ska få den där goda sömnen och den där härliga drömmen, min handlar om bakpulver och en viss lysande stjärna, en kvinnlig sådan, så klart. Jag skulle nog säga, UNDERBART…
Övriga genrer (Kåseri) av Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2024-02-24 01:58Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
en gång hade jag väsen som anföll mig
var ganska illa
men jag runkade och gick och la mig
och somnade...

annars är jag inte
hungrig på kvällen faktiskt
behöver inget natt fika
är mest hungrig vid
3-4 på eftermiddagen
för då börjar jag bli trött redan..
2024-02-24

  Koppartråd
Visste inte att Wordfeud fortfarande var en grej. Minns att jag tyckte det var himla roligt när det begav sig. Vi kanske kan spela mot varandra? Då blir det mer Word-friend än feud.
2024-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Johan Alexander Malmsten
Bengt Johan Alexander Malmsten VIP