Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Sverige gör sig redo!Amerika för MOBERGs svenskar.

Sverige förbereder sig för att gå in i Nato imorgon, då återstår förstås bara formaliteterna, resultatet av många demokratiintresserades anonyma insatser är nu installerade och uppfattade på vår mark Amerika för MOBERGs svenskar.tillbacka till Falu röd, från och med nu är vi bröder och systrar lagliga och vi tar stora steg i enandet och 2030-agendan, det vill säga vi väljer delen av identiteten. Vissa länder vill ansluta sig till den ryska sidan, bra gjort av dem, allt beror på språket och förståelsen av kulturen och gamla minnen som kopplar människor till deras nation, för vid ett tillfälle är potatisen fortfarande en potatis, och betan är fortfarande familj, det beror på vad man kallar det: juice ; borsch; soppa; soppa; krämsidor med ciaun, wok; Och så vidare Nu när söderns Sven och norra Kents knä försvarar varandra och blir gemensamma vänner, kommer vikingabrodern med Samy.

Det rojalistiska partiet  tas ur kragen och endast leverantörerna av det de sysslar med kommer att kunna skylt på privat företagsnivå, verktyg i mexikansk stil, som inte tillhör och inte uppmuntrar Nato! inte ens herr Trump i diskussionerna från rövhålet.

Den kungafamilj som är erkänd för att konfiskerar stiftelser och hus och reglerar som ett privat gäng, av verbala efterblivna, som står över lagar och principer kommer inte längre att kunna ha privilegier, den svågerpolitiken förseglad av gamla tider och smutsiga allianser, imorgon hallen av fyra sidor kommer att delas i beige i pilindiker (snib)av två trianglar, Sudieis vapen det blir en gammal beige och en ny vit och vacker spets i samma halsduk, en fyrkantig stola. Etola betyder "Sverige" du kommer även ha den på den gamla sidan, men det rekommenderas till 100% den nya sidan på framsidan och den gamla obruten för att hålla värmen som ett foto som tappat sitt värde och blivit gult från primitiv tid.

  Så från och med imorgon kommer Sverige att börja ett nytt liv som ser ut som en kvadrat med homogent värde och inte för mer som en svältande mask i träsket och krossad av koptropiter som köpt royal  motionsmark och den kungliga rafuelan, vilket gör Sverige till ett land av jaktskam.

Här är beviset på att här är alla exchvars i NATO och adepter för: ja och nej.fråga.

och som ett litet exempel på vad bra Nato har tillfört Rumänien är att 92 % av de förorenade bor i privata hem, med äganderätt på helt privat helig  territorium för individen, och att om en tjuv ger sig in i någons egendom så har han rätten att döda i det inre, inte bara vid porten som görs i Sverige av den kungliga räven;

Sveriges roll blir främst som transitland

Sverige är ett land som Nato vill ha
Som genväg österut om kriget brinner
Med flygvapen och ubåtar som kan dra
Till Baltikum och Finland om de finner

Att Ryssland hotar grannars suveränitet
Med vapenmakt och propagandastrid
Då vill Nato ha vår neutralitet
Och transitväg för trupper i beredskap

Men vill vi vara med i alliansen?
Och ge upp vår egen försvarspolitik?
Eller stå kvar som en fredlig nation
Och hoppas på dialog och diplomati?

Det är en fråga som vi måste svara
Innan det är för sent att ändra kursÖvriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2024-02-25 13:20Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Endast galningar röstar ja.
2024-02-26

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Någon gång efter klockan 16 i dag kommer parlamentets ledamöter att trycka på ja- eller nej-knappen.


2024-02-26

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.expressen.se/nyheter/varlden/lackan-fran-kreml-visar-hjarntvatten-infor-valet/

2024-02-26

  Larz Gustafsson VIP
Du skapar enbart förvirring.
2024-02-26

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.expressen.se/tv/nyheter/varlden/sa-kan-ryssland-svara-pa-ett-ungerskt-nato-ja/

Oron för ryska svaret vid ett svenskt Nato-ja

2024-02-25

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Absolut! som du säger bryr jag mig inte heller bara skriver som en trollpacka och bryr mig inte om vem som regerar som kung i Sverige så länge Rumänien har kungahuset kvar bara i förvar.
Du vet att vi debatterar och delar upp tråden i fyra delar, jag drog precis slutsatsen tack vare adressen som jag inte hade en aning om att det fanns "Rojf" men att folk i Europa frågade vad Sverige är för ett land? när du ser får vi beskedet att kungen vill vara herre för alla kungahus i Europa, och den ryske Putin tror att han är en ädel rojalist, och det finns ömsesidiga allianser som människor och politiker inte känner till, inte vill erkänna och inte vill acceptera ! Jag tackar för bokmärket, det var verkligen nyttigt och historisk förståelse, och jag tror inte att det kommer att ske incidenter med återställandet av det nya ledarskapssystemet i Sverige, under NATO Paraply, svenska folket är civiliserat i hög grad och förstår essensen av ädla ting.
2024-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Jag kommer alltid att vara rojalist, oavsett vad du skriver.
Rumänien struntar jag fullständigt i.
Jag stöder SVERIGES monarki.
2024-02-25

  Jeflea Norma, Diana. VIP
RojFs verksamhet bygger helt på medlemsavgifter och donationer. Därför är ditt medlemskap avgörande.
Eftersom romerna i Rumänien sa att de svor att knäböja i kungariket stad för stad och kung Mihai rökte fredspipan med Ryssland Rumäniens suveränitet existerar bara i
vårdnaden tills kungen kommer, den riktiga svensken är inte lika bra som den engelska vårdnaden av den rumänska kung riket tronen och krona , kronan är också ett ryskt löfte, det är därför det hålls konferenser om kung Mihai i den rojalistiska föreningen. Lämna Rumänien ifred, du har inte fått nog!


Royalistförbundet (RojF) är en nationell, ideell och partipolitiskt obunden förening med syfte att upprätthålla och stärka den konstitutionella monarkin i Sverige. Monarkin är en omistlig del av svensk tradition och staten. RojF arbetar för att sprida ökad kunskap om det monarkiska tillståndet, dess historiska förankring och nuvarande position. De följer också vad som sägs om svenska staten i riksdagen och den övriga samhällsdebatten. RojF ger ut tidningen Rojalisten med fyra nummer om året och anordnar föreläsningar och studiebesök. Om du bryr dig om monarkin kan du engagera dig genom att bli medlem i RojF eller donera till föreningens verksamhet. Följ dem gärna på sociala medier som Facebook och Instagram för att hänga med i deras aktiviteter

Här är några kommande aktiviteter som anordnas av RojF:

Lag (online) Kung Mikael av Rumänien: 22 februari kl 19:00.
After work på Hard Rock Café i Stockholm: 27 februari kl 16.00.
Stockholms nationalförsamling 2024: 23 mars.
After work på Hard Rock Café i Stockholm: 26 mars kl 16.00.
RojF är en förening som verkligen bryr sig om monarkin och dess betydelse i Sverige. Om du är intresserad kan du läsa mer om några av deras argument för monarkin på deras hemsida.
2024-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Jag är FÖR monarkin.
Det är vad det är att vara rojalist.

https://www.rojf.se/

2024-02-25

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Och vad är kunglig realistisk litteratur? kan du rekommendera rojalistisk litteratur och titlar? Jag är en vardagsprinsessa som möter sina rädslor och läser vad som helst och lär mig alla kulturer.
2024-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Moberg var republikan.
Jag gillar inte sådana.
Jag är själv rojalist.
2024-02-25

  Jeflea Norma, Diana. VIP
För den som hedrar svensk litteratur från alla tider, vänliga hälsningar.
svar till Larz:
Med romanen Svenskamerikaner Moberg finns i den offentliga själen hos alla nationer som sätter sin fot på svensk mark.
välkomnas,
hoppas jag, av svenskarna är 2024;

https://1miljonboktips.se/boktips/vilhelm-mobergs-basta-bocker/

Vilhelm Mobergs 5 bästa böcker du måste läsa
Karl Artur Vilhelm Moberg, född 20 augusti 1898 i Moshultamåla, Algutsboda församling i Småland, död 8 augusti 1973 i Tomta i Väddö församling, Stockholms län, var en svensk författare, journalist och dramatiker. Hans produktion inkluderar många kända verk, bland dem Utvandrar-serien. Moberg var far till Eva Moberg.
Mobergs bästa böcker du måste läsa:
Invandrarna
Bosättarna
Sista brevet till Sverige
Ständigt aktuell invandraruppsats
2024-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Moberg gjorde en enda sak rätt: Han dränkte sig.
2024-02-25

  Jeflea Norma, Diana. VIP
att lämna er förvånade och låt oss hoppas att dialog och diplomati i vår tid är en idioti, när alla med små intressen kan hyra och roa en politisk hund genom grannländer, som har en skriven och definierad historia, men FOI sänder den rensar den och gör det är ett fårhus... stek lamm på spisen och ta bort det från grillen med en fil placerad ovanpå spädbarnskroppen.
2024-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP