Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
otrampat


Vildfågel

ögat öppnade
sig, en skog
låg utsträckt
mörk och tät

ögonlocket
klippte luften
blev vinge
tog oss över

spegelblank
låg tjärnen
där himlen landat
orörd, tystnaden

vi lät allt ligga
vara utan oss




Fri vers av Bill Larsson VIP
Läst 839 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-08-20 23:30



Bookmark and Share


  Snöfjäril
verkligen bra skrivet!tycker mycket
om den här.
2008-09-24

  ASD
otroligt bra =)
2007-09-05

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
En saga i poetisk form. Gillar särskilt ögonlocket som en vinge.
2006-09-14

    peripeti
Den här är riktigt snygg! Tilltalar mig som är lite naturlyriskt lagd. Särskilt förtjust är jag i ögonlocket som förvandlas till vinge.
2006-08-21

  martin johnsson
Det här för mig direkt till en plats i skogen utanför Tjällmo. (Det är väl inte riktigt dina trakter, men i alla fall åt samma håll.) Det är väl egentligen det bästa man kan skriva naturlyriskt: "vara utan oss".
2006-08-21

  Måna N. Berger
Fem poäng enbart för "tjärnen där himlen landat"! Underbar metafor!
2006-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Bill Larsson
Bill Larsson VIP