Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Tjänster i Nato och norra Sverige.


"Svenska flankpoeter", det är dags att få ditt statusbevis.

"Svenska flankpoeter", det är dags att få ditt statusbevis. Tjänster i Nato och norra Sverige.

NATO - Vacancies

 https://se.indeed.com/Nato-jobb

https://www.norden.org/en/info-norden/guide-work-northern-sweden

NATO är en internationell organisation som arbetar för att främja fred och säkerhet i Europa och Nordamerika.

Nato har många olika typer av jobb, till exempel inom administration, teknik, operationer, juridik och informationssystem.

NATO har också ett praktikprogram för studenter och nyutexaminerade. NATO erbjuder konkurrenskraftiga löner, förmåner och karriärutvecklingsmöjligheter. ??
Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2024-02-27 12:52Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ja, Larz, jag är en Nato-vän, eftersom vi inte har något annat alternativ i Sverige / Europa / Norden. Vem kunde tro att den lille och föraktade Putin, ödmjuk och rädd, blir ett monster på jorden på sin ålderdom, befruktar jordens vackraste idrottskvinna med 3 barn när han är dubbelfarfar, logiskt tänk bara att han är en sperma donator för länge sedan, i många länder behöver du inte blockera mig, jag läser inte texterna i din familjedagbok, jag tycker det är bra att den lille etiopiern hjälper dig och erbjuder ett tillflyktsland ifall Sverige skulle hamna i hans onda händer;
2024-02-28

  Larz Gustafsson VIP
Jag har aldrig anklagat dig för att vara nazist.
Men NATO-anhängare är du. Det är illa nog.
2024-02-27

  Jeflea Norma, Diana. VIP

Larz, skriv gärna dina känslor i dina texter på sidan du betalar för,
Jag är inte intresserad av att bilda en skriven slagfält med dig och lura mig att fokusera på dina idéer, och jag är inte heller inspirerad av åsikterna från mina 1,5 miljoner läsarkommentarer. Det är demokrati i Sverige och det är därför jag inte blockerar folk,men
Jag är ingen ny nazist och inte "rojF" kunglig som en nejsägare, så STOPP!
2024-02-27

  Larz Gustafsson VIP
NATO är svineri och imperialism.
Krossa NATO!
2024-02-27

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jens Stoltenbergs uttalande i sista minuten: Nato skickar inte trupper till Ukraina.Jens Stoltenberg sa till Associated Press att "NATO-allierade ger ett oöverträffat stöd till Ukraina. Vi har gjort detta sedan 2014 och ökat efter den storskaliga invasionen. Men det finns inga planer för Natos stridstrupper på marken i Ukraina."

Trots att han uteslöt militära insatser från Nato, sa Stoltenberg till AP "att detta är ett anfallskrig från Ryssland mot Ukraina, vilket uppenbart bryter mot internationell lag. Enligt internationell rätt har Ukraina naturligtvis rätt till självförsvar, och vi har rätt att stödja det i att försvara denna rätt."

2024-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP