Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Utkaos.


IDYLLISKT KAOS

Kan jag göra påståendet att vårt yttre är i ett tillstånd av harmoni och lever i verkligt Vetande? Inte för tillfället... Jag vore störd om det verkligen var verkligheten för mig, emedan denna värld i stort är kontrollerad och formad för de rubbade att trivas i. Någon som skulle påstå sig leva i balans och med något verkligt Vetande i denna värld är en lögnare, eller en fullständig eremit. Trots detta kan vi alla ordna oss själva och ta in de grundläggande lösningarna och avsluta den nuvarande tillståndet av kaos i Midgård. Det artificiella samhället runt omkring oss, där ord som "frihet" och "upplysning" har använts till att göra trälar av de dumma är långt värre än de flesta kan föreställa sig, de ser att samhället är korrumperat, att de tydligt klent begåvade och perverterade har del i att härska över oss och våra barn.

VÅRA LIV

Att våra liv behöver medvetande och "vakenhet" inför vad som räknas i livet, torde vara svårt att ignorera: Vi är bundna till Sanningen nu och i det förflutna och i framtiden. Skenbart goda och sunda ideal har mer än ofta ingenting att göra med Verkligheten och ger lidande och död. Det är fel att tvinga fram formandet av defekta varelser till att leva i lidande till ingen annan nytta annat än att vi ska känna att vi är så humana... Det är fel att låta terrorister vilka utför mord och manipulationer från våra fiender att vara fria i denna värld att fortsätta med sina illdåd. Det är ett felslut att stänga våra öron för Sanningen när det gör ont och leva i en extrem och omedveten smärta och i irritationen över att veta att något, om inte allting, är fel i resten av våra liv innan vi betalar priset med Gudarnas straff.

Vi har tvingats handikappa vårt samhälle och våra liv till det motsatta i humanismen genom att normalisera våra fienders extrema ondska. Att massorna nu är underlägsna i god moral, högre kunskaper, psykisk renhet och faktisk styrka i kropp och sinne, är oss alla välkända faktum. Att önska ändra sig från samhället och komma ut ren från dess lögner och smuts är en enkel sak. Du säger att du kommer ingenstans, det finns inga svar och ingen är att lita på. Du kommer att bli mer än du är nu, och om du är en av de första kommer du att uppleva faktisk överlägsenhet i det mesta.

OFFER

Många är lurade och fråntagna deras värdighet, även fråntagna deras ärvda manlighet eller kvinnlighet, fångade i motstridande känslor nere på botten av mänskligheten och det är en plåga att se. Att vilja kompensera för bristen på inre skönhet blir dessa lurade att vara del av "De förtryckta"; med vilka medel de än kan finna. Det finns sorgligen inget att leta efter och finna i samhällets slödder vilka är de mest urarvade och ointelligenta vilka någonsin har levt. De mest skadliga konstruktionerna kommer att lära ett system av teorier vilka med säkerhet är fel och politiken kommer att följa efter. Att vi är i ett krig med fiendens ideologiska vapen riktade mot vår värld med deras genomfalska konstruktioner vilka tar och använder makten över de rubbade slöddret i vår värld och leder dessa till sina självmord och vidare ner till de lägsta regionerna inuti denna planet borde börja avskräcka. Propagandans manipulationer är alltid riktad mot Gudarnas makt och goda vilja och är insatt mot våra samhällen sedan länge.

Problematiken med att, som här, sprida någon bildad information angående orsaken till uppenbara problem kommer att mötas av fienders lögner utan ände och efterblivna "åsikter" vilka ingenting har att göra med vår verklighet.

Många är medvetna om att någonting är fel, men de härmar ändå vad som accepteras i syfte att undvika problem och rida vidare på lögnerna. De kan skylla de redan lurade for att de nu är lurade... Vårt intresse bör endast vara Sanningen. Allt som existerar kan vändas till defekt och fel, åtminstone för perioder av tid när Vetandet saknas.

Om vårt inre är mest fångat i att sysselsättas med den dagliga dosen av lögner från fiendens falska religioner-ideologier vilka är onödiga, oönskade och skadliga i denna värld så är detta slutet för mänskligheten.

Ignorans är ännu normen i denna värld. Alla idéer är bara värdelösa om dessa inte kan sättas i kontakt med Verkligheten. Ett liv i Verkligheten tillkännager De Nio Världarna, Gudarna, och alla andra varelser i Universum: Det är Sanningen.
Prosa (Kortnovell) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2024-02-27 22:02Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP