Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din dag i dag

Din dag i dag
Men du är själv inte med

Din dag i dag
Tänker på dig och saknar

Din dag i dag
Troligen bryr du dig inte nu

Din dag i dag
Men jag kan inte sluta gråta

Din dag i dag
Grattis Pappa




Fri vers av Therés
Läst 412 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-20 23:49



Bookmark and Share


  NannaAuroraMaj
morfar. sorgligt men sant. ush
2006-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!